Bidra till omställningen med enskilda avlopp

Befolkningen i världen växer fort och till följd av det växer också det globala behovet av energi för varje år som går. Allt fler människor har därför börjat inse att det behövs en omställning och mer hållbar energi i samhället. Risken är annars att klimatförändringarna förvärras och att myndigheter måste ta till drastiska åtgärder. Den goda nyheten är att det är möjligt att motverka denna utveckling om alla gör vad de kan för att leva mer hållbart. Det finns många kloka och kreativa sätt att leva mer hållbart utan att det påverkar din levnadsstandard.

Varje hem har en potentiell energikälla från allt avloppsvatten och avfall som spolas ner i toaletten. Denna energi kan användas för att generera el, värma hemmet och till och med driva fordon. Dessutom är denna form av energi billig, lättillgänglig och förnybar.

Anlägg ditt enskilda avlopp med hjälp av FANN

Om du har en stuga i skogen eller planerar att renovera ett gammalt övergivet hus, så är möjligheten stor att det saknar ett fungerande avlopp. Detta är en gyllene chans att anlägga ett avloppssystem som bidrar till omställningen. Tveka inte att överväga fördelarna med att anlägga ditt enskilda avlopp med hjälp av FANN VA-teknik AB. Sedan starten för över 30 år sedan har FANN levererat fler än 70 000 miljövänliga och svensktillverkade avloppsanläggningar. Genom högt ställda krav på innovation och miljöpåverkan erbjuder de numera marknadens ledande system för enskilda avlopp.

Du är i trygga händer hos FANN då de löser allt från spadtag till spolning tillsammans med en 10 års funktionsgaranti. De sköter allt medan du kan luta dig tillbaka och känna gott samvete över att du gör en klimatinsats.

Ta första steget redan nu och fyll i dina uppgifter för att göra en intresseanmälan på FANN:s hemsida! Det går snabbt och du förbinder dig inte till något.

Håller i upp till 50 år med bra underhåll

Enskilda avlopp har ett antal fördelar jämfört med allmänna avlopp. Inte minst har de en skonsammare miljöpåverkan eftersom enskilda avlopp pumpar vattnet en kortare sträcka. Den kortare sträckan gör att mindre energi används och att risken för läckor mellan anläggningen och ditt hem minskas. Om det uppstår en kris eller olycka som drabbar det allmänna avloppssystemet kommer du att vara oberörd. Det enskilda avloppet ger därför mer trygghet och gör dig mer oberoende.

Det enskilda avloppet har även ekonomiska fördelar då det kan vara dyrt att ansluta sig till det allmänna avloppssystemet, speciellt på landsbygden och i skogen. Dessutom kommer det enskilda avloppet att hålla i många år, vanligtvis från 30 till 50 år med bra underhåll.

Reply